1-2-10(One To Ten)

1,2,3...
hitunganku berlanjutan
detik yang berpanjangan
24 jam terasa lama
365 hari tak terjangkau dek masa
aku tetap setia
berpaut pada satu penantian

4,5,6...
angkanya kian dewasa
waktu berputar bersama saat
terhenti di satu ketika
kenangan samar-samar kejauhan
kelam, kabur, hitam

7,8,9...
januari hingga disember
tahun yang berganti-ganti
nombor yang sama berulang
mengembalikan memori yang hilang
pilu, pedih, luka

10...
berakhir
sudah berakhir
tiada angka atau nombor
tiada lagi kira-kira
aku nikmati apa yang ada
semalam, hari ini dan esok.










Happy Chinese New Year!

Woot woot!
Does it have been too late to wish
Happy Chinese New Year?
Act like I care? huhu
Shortly, dah lama tak post apa-apa di Super Junior.ᴱᴺᵀ kan?
So hari ni Farahin nak story about yesterday experience.
Semalam Farahin and the gang pergi raya one of our chinese classmates.
Oh! Should be ex classmates. Hihi
Nama dia Yap Jia Yan. We called her Jia Yan.
Di rumah dia, merasalah kami air kotak sunflower...
kit kat, limau besaq and coklat bar hazzlenut.
Yumm Yumm!
Kenyang alhamdulillah! Hihi
Sehingga itu, try ushar gambar yang kami snap semalam.

Jia Yan, Raidah, Farrah and Me :)

Second picture. Ang pau~~~

Muka-muka model tak berbayar....hahaha

Ups! Sengaja posing terlebih. Peace~~~ huhu

Yang ni memang keji.
Dia orang sengaja snap dua orang je.
Farahin mana?
Pergi ambil helmet dalam rumah.
Location: my home

But still, kurang satu member.
Let me mention here, 4 IS THE NUMBER.
So kalau bertiga je, macam tak complete.
Aznie!! Eoddieseo?!!
Time best macam ni lah awak balik kampung pula.






p/s: Happy Belated Birthday To Kyuhyun Oppa! Long Live Prince KyuKyu~!